DE ORANGERIE

A place where past meets present

Dit voormalig kartuizerklooster uit de 15e eeuw ontpopte zich tot een luxueus en romantisch boetiekhotel.
Gelegen in het cultureel en historisch centrum van Brugge, naast het kanaal De Dijver, is dit uw gracieuze thuis.
De Orangerie maakt ook deel uit van de 'Small Luxury Hotels Of The World', de werelds meest luxueuze hotels.
Adem geschiedenis, beleef intiem comfort! 

Maatregelen met Betrekking tot COVID-19

We nemen de normen voor hygiëne en netheid zeer serieus en nemen maatregelen om de veiligheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen. Wij hebben de verklaringen van de Nationale Veiligheidsraad en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) nauwlettend gevolgd.

 

Hotel

Charmant 15de-eeuws gerenoveerd klooster op het kanaal De Dijver in het centrum van Brugge. Verleden en heden kruisen elkaar in een decor van antiquiteiten en frisse, luchtige kleuren.
Terras met zicht op het kanaal voor “high tea” in de zomer en knetterend haardvuur in de winter.

Kamers

Elk van onze 20 kamers is uniek qua inrichting, decoratie en grootte.
Stuk voor stuk bieden ze u het modernste comfort, waaronder airconditioning, wifi en flatscreen-televisie.  

Bekijk de 4 verschillende types van kamers

Ontbijt

Geniet van een uitgebreid, continentaal ontbijt in onze weelderig gedecoreerde ontbijtruimte of op ons ruim terras met zicht op de reien.  Tussen 8u en 10u30 verwennen wij u met een ruim assortiment
van koude en warme gerechten.

Salon

Kom op adem in ons ravissant salon met statige open haard
en zicht op het kanaal ‘De Dijver’. In deze ontspannen en huiselijke sfeer kiest u uit een ruim assortiment van verschillende dranken die u met de grootste zorg worden opgediend.

Afternoon Tea

Geniet van een typische “Afternoon Tea” geserveerd op ons terras met uitzicht op de bootjes of in onze gezellige eetzaal met portretten van de 17e en 18e eeuw. Afternoon Tea vindt elke dag plaats van 14u tem 17u

Reserveren is verplicht.

Specials

Hotel de Orangerie bied haar klanten een ruime waaier aan arrangementen om optimaal te genieten van uw romantisch verblijf in het prachtige Brugge. Een totaalbeleving met de gezelligheid van toen en de luxe van nu.

Aanbevolen restaurants

Hotel de Orangerie heeft geen eigen restaurant. Echter willen we jullie niet ontdoen van enkele (h)eerlijke suggesties in de binnenstad waar u ten volle kunt genieten van de culinaire lokale specialiteiten.

Buitenterras

Op ons ruim terras, vlak naast ‘De Dijver’, één van de mooiste en bekendste reien in Brugge, geniet u van de zon en van de pracht en praal van het historisch centrum.  Uiteraard met een verkwikkende koffie, ‘Afternoon Tea’ of aperitief naar keuze.

Pers

Hotel De Orangerie in het nieuws.